Lv1 – Lv35 Oyun Rehberi

KO4FUN Dünyasına Hoş Geldiniz !

KO4FUN, zengin içerikli çok klasik ve uzun ömürlü bir çevrimiçi oyundur.

Yeni başlayan oyuncular için hazırladığımız rehberler ve oyun yöneticileri size her türlü sorularınızda destek vermek için sürekli hazır bulunmaktadır.

Ayrıca oyunu kendi başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte kendinize has şekilde keşfetmenizi tavsiye ederiz. Eğer aklınıza takılan bir konu olursa bizimle Discord kanalımız üzerinden irtibata geçmekten çekinmeyin.

Royal National Enchanter

Seviyenizi yükseltirken bu NPC yi ziyaret ederek daha rahat avlanmak için yetenek yükseltmelerini alabilirsiniz.

1-35 LVL arası tüm güçler ücretsiz olarak alınabilir. Sonra ki seviyeler için coin vermeniz gerekir.

Başlangıç Görevleri

Patrick NPC sinden Moradon şehri için yapacağınız görevleri alabilirsiniz.

NPC’nin üzerindeki soru işareti şunları gösterir: Kullanılabilir görevler

Ünlem işareti: iade edilebilen görevler anlamına gelir.

Lv 10 sonrası

Acemiliğin bittiğine işarettir. Artık gerçek bir savaşçı olabilirsin.

Moradon’in kuzeyine giderek (Grand Merchant) Kaishan’ı bulabilirsiniz (816.706)

Yeteneklerini aktif etmek için 3,000 coin gereklidir.

Evcil Hayvan Görevi

Oyun esnasında sana yardımcı olacak bir evcil hayvan edinmek için yapman gereken Familar Kate NPC sini ziyaret etmek

Pet Evcil hayvan sistemine giriş için lütfen “Evcil Hayvan Yetiştiriciliği” bölümüne bakın.

Folk Köyü

Başlangıç bölgesinde ki tüm görevleri tamamladıktan sonra Folk Köyüne gidebilirsin.

Burada bulunan görevleri tamamladıktan sonra rahat bi şekilde 35. seviyeye geleceksiniz